2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.

MI VÁR A NIKE FACTORY STORE-BAN?
Akció
EGY SZUPER CIPŐT KERESEL TAVASZRA?
Akció
GALAXY JÁTÉKÁRUHÁZUNKBAN ÉRDEMES ELVESZNI
Akció
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Akció
ITT AZ ŐSZ, MOZOGJATOK VELÜNK!
Akció

Hírek

ÚJ KATALÓGUS A MÖBELIXNÉL

Akció 2019.03.12.

Március 20-ig él az új, tavaszias ajánlatokkal tűzdelt Möbelix katalógus! Ismerd meg a trendi ülőbútorokat, konyhai elemeket, valamint hálószoba bútorokat tartalmazó kollekciót online, majd keresd a Buy-Way-ben található üzletükben a kiválasztott darabokat!

Tovább

KAPCSOLJ MAX FOKOZATRA!

Akció 2019.03.5.

Tedd teljessé a nagy megjelenést Nike Factory üzletünk legújabb Air Max kollekciójával. Nézz be hozzájuk márciusban is!

Tovább

ITT A ROMANTIKA IDEJE!

Akció 2019.03.4.

Líra üzletünk tudja, minek örülnek igazán a nők tavasszal - egy kis románcnak! Olvasgassatok szuper könyveket most még kedvezőbb árakon, böngésszétek akciós kínálatukat, amely a műfaj teljes skáláját lefedi! >>>

Tovább

Térkép

Bevásárlópark

A Buy-Way Dunakeszi bevásárlópark 2005-ben nyitotta meg kapuit a nagyforgalmú Auchan Dunakeszi (Tópart) Kereskedelmi Park területén. A Buy-Way bevásárlóparkban a észak-pesti kerületekben és a régióban élők fogyasztói igényei alapján működtetett üzletekkel, minőségi kínálattal várjuk vásárlóinkat. Kínálatunkban találhatnak baba-mama boltot, lakberendezési áruházakat, emellett könyvesboltot,irodaszereket árusító üzletet, kisállatkereskedést és horgász/szabadidő hobbyra specializálódott üzletet is.

A Bevásárlópark az Auchan Dunakeszi (Tópart) Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, így a Park más üzleteinek látogatói egyben a Buy-Way potenciális vásárlói is. A Buy-Way szomszédságában található az Auchan hipermarket, valamint a Decathlon sport-, a KIKA lakberendezési-, és az OBI barkácsáruház, amelyeket jól kiegészítenek parkunk szaküzletei.

Autóval az M0 autóútról és Dunakeszi, valamint Káposztásmegyer felől közelíthető meg, az Auchan Tópart Kereskedelmi Parkhoz vezető kijáratokon keresztül, a Buy-Way jelzést követve.

BKV: 104, a 104A és a 126-os járattal.
Auchan különjárat: Naponta több buszjárat közlekedik a Dunakeszi – Auchan Tópart Kereskedelmi Park – Fót között.
Volán: Dunakeszi – Tópark Kereskedelmi Központ között, a Horányi Rév érintésével közlekedő buszjárattal

Boltok nyitva tartása
Hétfő-Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

Parkolás
Bevásárlópark nyitva tartási idejében.

kapcsolat

Cím
Buy-Way Bevásárlópark Dunakeszi
2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.
Üzemeltetés

Pester Zoltán
+ 36 1 415 21 00
zoltan.pester@cbre.com

Bérbeadás

Lyliet Meléndez

+36 (1) 268 1288

lyliet.melendez@cushwake.com

 

parkolás

A bevásárlópark 21600 nm bérelhető területtel és 600 férőhelyes parkolóval rendelkezik. A Buy-Way Bevásárlópark az Auchan Dunakeszi (Tópart) Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, szomszédságában található az Auchan hipermarket, a Decathlon sport-, és a Bauhaus barkácsáruház.

parkolóhely

600