2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.

NYÁRON IS VÁRNAK NÁLUNK AZ ÚJ TRENDEK!
Akció
A DEICHMANN FELKÉSZÜLT A FESZTIVÁLOZÁSRA!
Akció
GALAXY JÁTÉKÁRUHÁZUNKBAN ÉRDEMES ELVESZNI
Akció
SPORTOS KEDVENCEK TAVASZRA A NIKE-TÓL
Akció
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Akció

Hírek

HA NYÁRON IS SPORTOLNÁL...

Akció 2018.08.15.

Nézz be Color Max Fitness edzőtermünkbe! Vásárolj most 4 havi ALL IN bérletet 3 havi bérlet áráért, amiért pluszban ajándékba adnak még 100 perc szoláriumozást is, hogy ősszel is megtartsd barnaságod.

Tovább

EGY SZUPER SNEAKERT KERESEL?

Akció 2018.08.15.

Deichmann üzletünk erre is felkészült! Akár nyárra, akár őszre keresel sportosabb lábbelit, rengeteg trendi darabbal várnak a klasszikusabb fazonoktól a nagyon friss, chunky sneakerekig. >>>

Tovább

VÁLASSZ KÖNYVEKET A NYARALÁSRA A LÍRÁBÓL

Akció 2018.08.2.

Akár többet is! Nézz körül Líra üzletünk szuper nyári akcióján és vigyél haza annyi könyvet, amennyit csak a bőröndöd elbír, legyen szó léleksimogatóan romantikus irodalomról, hátborzongató krimiről, kihagyhatatlan szépirodalmi művekről, történelmi regényről vagy épp gyerekeknek szóló olvasmányokról. >>>

Tovább

Térkép

földszint
  • 1.Möbelix
  • 2.Color Max Fitness
  • 3.

Bevásárlópark

A Buy-Way Dunakeszi bevásárlópark 2005-ben nyitotta meg kapuit a nagyforgalmú Auchan Dunakeszi (Tópart) Kereskedelmi Park területén. A Buy-Way bevásárlóparkban a észak-pesti kerületekben és a régióban élők fogyasztói igényei alapján működtetett üzletekkel, minőségi kínálattal várjuk vásárlóinkat. Kínálatunkban találhatnak baba-mama boltot, lakberendezési áruházakat, emellett könyvesboltot,irodaszereket árusító üzletet, kisállatkereskedést és horgász/szabadidő hobbyra specializálódott üzletet is.

A Bevásárlópark az Auchan Dunakeszi (Tópart) Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, így a Park más üzleteinek látogatói egyben a Buy-Way potenciális vásárlói is. A Buy-Way szomszédságában található az Auchan hipermarket, valamint a Decathlon sport-, a KIKA lakberendezési-, és az OBI barkácsáruház, amelyeket jól kiegészítenek parkunk szaküzletei.

Autóval az M0 autóútról és Dunakeszi, valamint Káposztásmegyer felől közelíthető meg, az Auchan Tópart Kereskedelmi Parkhoz vezető kijáratokon keresztül, a Buy-Way jelzést követve.

BKV: 104, a 104A és a 126-os járattal.
Auchan különjárat: Naponta több buszjárat közlekedik a Dunakeszi – Auchan Tópart Kereskedelmi Park – Fót között.
Volán: Dunakeszi – Tópark Kereskedelmi Központ között, a Horányi Rév érintésével közlekedő buszjárattal

Boltok nyitva tartása
Hétfő-Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

Parkolás
Bevásárlópark nyitva tartási idejében.

kapcsolat

Cím
Buy-Way Bevásárlópark Dunakeszi
2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.
Üzemeltetés

Pester Zoltán
zoltan.pester@cbre.com

 

Bérbeadás

Lyliet Meléndez

+36 (30) 6893480 

lyliet.melendez@cushwake.com

 

parkolás

A bevásárlópark 21600 nm bérelhető területtel és 600 férőhelyes parkolóval rendelkezik. A Buy-Way Bevásárlópark az Auchan Dunakeszi (Tópart) Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, szomszédságában található az Auchan hipermarket, a Decathlon sport-, és a Bauhaus barkácsáruház.

parkolóhely

600